Kampaaniad
Vasakule
Paremale

Miks puit

Puit on ehe, looduslik ja tervislik ning ainuke taastuv ehitusmaterjal. Inimese suhe puiduga on kestnud läbi aegade. Tänane inseneri- ja materjaliteadus on avardanud puidu kasutusvõimalusi keskkonnasäästlikul ehitamisel.

Puit oma unikaalsuses, ühendatuna mitmekesiste viimistlusvõimalustega, pakub lõputuid võimalusi erineva stiili ja atmosfääriga elukeskkonna loomiseks.

Puit on parim tuleviku ehitusmaterjal!

Puitmaterjal ja puidu müük

Värvitud või värvitud voodrilauad?

Kas soovid puitfassaadi, mida pole vaja objektil üle värvida?  Või lahendust, kus krunt ja esimene viimistluskiht on paigaldataval  laudisel ja teise viimistluskihiga saab anda juba seinas viimase lihvi?

Meilt saate projektipõhiselt tellida sobiliku lahenduse – olgu lõppviimistluses või krundituna, katva värvi või erinevate lasuursete lahendustena..  Valige viis mis on teie projekti jaoks sobivaim!

Soovime pakkuda ehitajatele põhjamaisele kuusepuidule häälestatud kvaliteetseid, kestvaid ja paigaldusel aega säästvaid fassaadilaudise lahendusi.

Valige veebilehel sobiva profiili juures eelistatud viimistlusviis et näha variante ja võtke ühendust meie kogenud abivalmis müügikonsultantidega!

Puitmaterjali müük

Ehituskool

Valmis viimistletud fassaadilaua paigaldamine on käepärane tegevus, selleks et puitfassaad saaks kvaliteetne ja ajas kestev tutvuge värvitud voodrilaua paigaldusvõtete oluliste detailide, õigete kinnitusvahendite ja nõuannetega RAITWOOD EHITUSKOOLI videos – Kuidas paigaldada fassaadilauda.